Skip to content
10259979_823589554332662_8819499163741651728_n2

Trailerlaadtraining

 

Helaas word ik vaak pas ingeschakeld als alles waarvan je eigenlijk niet wilt dat het met je paard gebeurt, toch gebeurd is. Van je paard in de trailer proberen te lokken met voer via iets meer dwang uitoefenen naar uiteindelijk machteloos geweld. Met als eindresultaat een paard dat alleen maar nog extremer de trailer niet in wil of ontzettend gestrest of bang is. 

 

Wat gebeurt er tijdens een trailerlaadtraining?

Geen idee. Dat kan ik je nu nog niet zeggen. Ik ken je paard niet en ik ken jou niet. Het enige dat ik kan zeggen is dat de training op basis van rust, respect, veiligheid en vertrouwen is. Dus zonder:

  • dwang
  • longeerlijnen
  • hekken
  • longeren
  • assistenten
  • trucjes
  • zweverige toestanden

In 95 van de 100 gevallen is het probleem in een eenmalige training opgelost. Ik kom dus niet 10x bij je langs. Ik kom ook niet langs voor een intake of om je paard en trailer te bekijken. Bij de overige 5 gevallen is het voor het paard, en soms ook de begeleider/eigenaar, beter als de training over 2 of 3 sessies verdeeld wordt. Dit is mede afhankelijk van de ernst van het probleem.

Nadat je telefonisch een afspraak hebt gemaakt, kom ik bij je langs en train ik jouw paard op een open terrein. Ik ga pas weg als jij er een 100%+ goed gevoel bij hebt dat jij je paard altijd, binnen 30 seconden, kunt laden.

Vaak geldt wel dat hoe langer het trailerlaadprobleem al bestaat, hoe meer tijd ik nodig heb om het op te lossen. Trek dus tijdig aan de bel en laat jullie trailerlaadprobleem geen werkelijk drama worden! (Meestal lukt het me nog steeds het probleem binnen 3 uur op te lossen.) 

 

Efficiënte communicatie tussen jou en je paard!

Door middel van een complete, begrijpelijke, efficiënte en effectieve  probleemoplossende trailerlaadtraining leer je in korte tijd je paard beter te begrijpen en leer je duidelijk, eerlijk, met respect én het volste vertrouwen met je paard te communiceren. Je leert je paard laden zonder hulpmiddelen zoals hekken, longeerlijnen, assistenten en noem maar op. Alle activiteiten op het omliggende terrein kunnen tijdens de training gewoon doorgaan. Niemand hoeft binnen te blijven. Gewoon in een paar uurtjes.

 

1 op 1

De trailerlaadtrainingen zijn privé. Je hoeft mijn aandacht en hetgeen ik je paard en jou leer met niemand te delen. Natuurlijk is het ook mogelijk om in groepsverband een clinic te organiseren. Om een beter beeld van mijn werkzaamheden te krijgen nodig ik je uit de diverse reacties te lezen en de Facebookpagina te bezoeken; hier staan de meest recente video’s, informatie en reacties.

Heb je nog vragen? Bezoek dan de FAQ. Liever persoonlijk contact om alles te kunnen vragen? Bel mij op (+31) 617 622 794, ik neem vrijwel altijd op of ik bel je snel terug. Ook kun je een mail sturen, liefst met een video van je trailerlaadprobleem. Je trainingsplaats reserveer ik pas nadat wij telefonisch contact hebben gehad.

 

 

Ben je er nog niet uit?

Inmiddels heb ik honderden paarden leren trailerladen en er is nog nooit 1 blijven staan!

Trailerlaadproblemen? Dan komt dit je bekend voor!