profiel 1

Wie ben ik?

Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen! Mijn naam is Esther de Vries en ik ben er trots op dat ik al meer dan 15 jaar vele paarden met mijn trainingsmethode succesvol heb geholpen hun trailerlaad- of gedragsproblemen op te lossen. Ik ben er trots op dat ik in al die jaren vrijwel niemand heb hoeven teleurstellen en dat na de training, paard en mens elkaar beter begrepen en een betere band hadden!

Nooit had ik gedacht en verwacht dat dit mijn ‘gift’ zou zijn. Ook ik had vroeger paarden die zich niet lieten laden. Ook niet met de aangeboden hulp. Het begon met rust en eindigde met dwang en soms geweld… Eigenlijk altijd zonder resultaat. De stress maar ook de pijn, het verdriet en het gevaar dat dat veroorzaakte… het staat me nog helder voor de geest!

Hoe ik ontdekt heb dat ik de meest gestreste paarden toch kon leren laden… Lees verder>>

IMG 20190119 WA0005

 

 

Hoe ik ontdekt heb dat ik de meest gestreste paarden kon leren laden

Dat zal ik je vertellen. Bij een stal waar ik stond met mijn western trainingspaarden was men op werkelijk alle mogelijke manieren al ruim twee uur bezig om een paard in de trailer te krijgen. Het was verschrikkelijk om aan te zien en ik was er zo klaar mee! Hoe, wat, waarom, ik weet het niet… Ik ben er in ieder geval naar toe gelopen en heb iedereen vriendelijk verzocht koffie te gaan drinken en gezegd dat ik ze zou roepen als de merrie in de trailer stond. Smalende ‘ja-ja-het-zal-wel-gezichten’ keken mij aan. 20 minuten later kon ik de koffiedrinkers ophalen. De merrie was klaar voor vertrek… Ik ben hier toen (naast het trainen van westernpaarden en reiningpaarden in het bijzonder) meer mee gaan doen en heb mijn eigen trainingsmethode ontwikkeld. Een trainingsmethode zonder hulpmiddelen waarbij ik vrijwel alle paarden in slechts één relatief korte trainingssessie van hun trailerlaadprobleem afhelp. 
 
In de afgelopen jaren is mijn trainingsmethode weinig veranderd. Wel is deze door de tijd heen efficiënter en completer geworden. Waar het vroeger alleen het laden betrof in een training verspreid over drie of vier sessies, is het nu één complete training: leren laden, stang erachter, klep dicht, stukje rijden en op diverse andere locaties uit- en inladen. 99 van de 100 mensen kunnen zich na één training perfect redden. Soms met hulp om de stang erachter te doen. En vaak helemaal alleen. Gewoon aanlopen, trailer inlopen, stang erachter doen. En dat in minder dan 30 seconden! Dat is toch prachtig? In een heel enkel geval moet ik nog een tweede of derde keer terugkomen. Maar dat is vaak bij paarden die zich al jaren niet laten laden. Kernwoorden van mijn training zijn respect, rust, veiligheid, vertrouwen en duurzaamheid. Daar steek ik mijn handen voor in het vuur…
 

Mijn achtergrond…. Lees verder>>

Jong geleerd……..
Springen was kicken!
Sliding stop zonder hoofdstel
Liefde op het eerste gezicht….

 

Mijn achtergrond…

Van kleins af aan was ik een échte paardengek. Ieder weekend was ik te vinden bij de plaatselijke ‘stal’ Bonanza om er te borstelen, mest te scheppen, stalknecht te zijn en te rijden. Op 10-jarige leeftijd was ik in de meer dan gelukkige positie dat ik van mijn ouders een pony kreeg: Nannie. Voor de kringwedstrijden werden de pony’s toen nog door het plaatselijke ‘dierenvervoerbedrijf’ met de vrachtwagen overal opgepikt om naar de wedstrijd te gaan. Ook toen gebeurde het vaak genoeg dat een pony of paard de trailer of vrachtwagen niet in wilde…
 
Van de pony’s M-springen, ging het door tot de paarden ZZ-springen. Ik was toen werkzaam bij een trainings- en handelsstal waar we de diverse paarden wekelijks uitbrachten op springwedstrijden. Hierna brak een ‘paardloze’ tijd aan om te werken en te studeren. Aan het einde van mijn studie sloeg de vonk over naar de westernpaarden door de zwart-witte Paint hengst RR Black Britches. Liefde op het eerste gezicht! Ons mooiste resultaat was een overwinning op het EK in Bonn in 2001 in de open reining.
 

In 2006 schreef ik het boek Westernrijden voor jong en oud. In dit boek leg ik op toegankelijke wijze en met behulp van vele foto’s uit wat westernrijden is. Net als bij mijn trailerlaadtrainingen ligt ook in dit boek de nadruk op begrip, respect en beloning. Nu ook als Ebook verkrijgbaar! Bestel hier.

Trailerlaadtraining… Lees verder>>

Bestel ebook
harrie en buster
zonder-hoofdstel-belonen-50
spin 50

 

Trailerlaadtraining

Na ruim tien jaar een eigen pension-, trainings- en handelsstal voor westernpaarden te hebben gehad was het tijd om keuzes te maken; het doek viel voor Western Training Center Esther de Vries. Door dit besluit ontstonden echter nieuwe mogelijkheden en kansen waaronder het verder perfectioneren van mijn trailerlaadmethode tot wat deze nu is: een complete, duurzame en veilige oplossing voor een probleem dat je ‘rijplezier’ behoorlijk kan bederven…

Als je na het lezen en bekijken van deze website nog vragen hebt, neem dan contact met mij op. Ik plan je alleen in voor een trailerlaadtraining nadat we telefonisch contact hebben gehad. 

handtekening

© Esther de Vries 

Trailerlaadtraining Facebook

🇳🇱 🇧🇪 🇫🇷 🇩🇪 🇬🇧🇪🇸 🇺🇸 

Fijne Binnen-17-seconden-stressvrij-laden-zonder-gedoe-hulpmiddelen-en-assistenten-wegwezen-en-genieten zondag...👍😉🚛🐎🏇🏆

Stop met oefenen en proberen. Je maakt jullie probleem alleen maar erger😥. 

👉Slechts 1 training van circa 2,5 uren inclusief naar andere locaties rijden om daar uit en in te laden
👉100% slagingsresultaat
👉No cure no pay
👉Levenslange garantie
👉24/7 ondersteuning
👉Meer dan 15 jaar pure ervaring in het oplossen van trailerlaadproblemen

Bel, SMS of Whatsapp 06 1762 2794 en reserveer je privé trainingsplaats voor 2020.

www.estherdevries.com

#hoelangerjeoefenthoeergerhetprobleemwordt
#stressvrijtrailerladen #trailerlaadtraining #paardindetrailer #trailerlaadproblemen #trailerladenzonderstress #chevaldanslevan #trailerloading #horseintrailer #pferdverladen #paardentrailer #trailerladenzonderhekken #trailerladenzonderlongeerlijnen #pferden #paardwilnietindetrailer #trailerstress #horseinvan #trailerladen #horses #paardenmeisje #succesvoltrailerladeninslechts1training #trailerladenzonderlongeren #paarden #solutionhorseloadingproblems
🎵🎶
Zie ginds komt de stoomboot🚢 uit Spanje weer aan! 
Hij brengt mij een trailertraining, ik zie mijn paardje al staan. 🤓
🎶🎵
Na meestal één training, kunnen we overal naartoe. 🚚🐎💨
Verder krijg ik een garantie voor het leven, en ook zonder gedoe. 🎁
🎵🎶
Hij staat dan in de trailer, in een mum van tijd. ⏱
Van deze investering krijg ik zeker weten dus geen spijt.😍
🎶🎵
Veilig laden zonder stress was al altijd een wens...🙏🏽
Ik heb het zelf te lang geprobeerd; ik ben ook maar een mens...🤔
🎵🎶
Straks huppelen we vrolijk, naar de trailer toe.🚚🏃🏽‍♀🐎💨
We snappen het dan beide dus voor niemand meer de roe.🧹🤶🏿
🤩🤩🤩
😍😍😍Sunny Sunday😍😍😍
Sunny Saturday😍😍

Maak gewoon een afspraak en los jullie trailerlaadprobleem in slechts 1 training voor altijd op. Bel of whatsapp 06 1762 2794.
Load more
error: Content is protected !!